iUmor. Satmareanul Zamfir Silaghi l-a surprins total pe Mihai Bendeac

Zamfir Silaghi i-a surprins sambata (6 noiembrie) seara pe toți de la iUmor cu glumele sale pe care le-a conceput fix pentru emisiune. Spune despre el că e puțin antisocial, dar s-a descurcat de minune. Satmareanul a primit doua voturi de „DA”.

Nu crede despre el că este un bun comediant, ba chiar că viața lui, pe alocuri, poate părea destul de tristă, Zamfir Silaghi a demonstrat că are abilități umoristice. Și-a conceput un text foarte bun și inteligent, așa cum spune Mihai Bendeac, și a primit două voturi de DA.

Sunt un tip așa boring eu, viața mea e boring. Am 33 de ani, dar arăt de 34 de ani. Am o viață socială foarte tristă. Eu mă consider un tip ok, mai low profile”, spune concurentul înainte de a urca pe scenă.

Bună seara. E prima dată când sunt pe o scenă și am venit să vă spun niște glumițe pe care le-am scris special pentru iUmor. Am un prieten negrofil și l-am întrebat cum îi plac lui femeile și mi-a spus – una caldă, una rece. Am fost la un vampir acasă, mă chemase la o bere și când am deschis frigiderul mi-am dat seama cât sânge rece poate avea un vampir. Am fost foarte surprins să văd o clarvăzătoare la oftalmolog. O să închei cu o dumă bună – Parlamentul Rusiei”, au fost câteva dintre glumele sale.

Tinere mi-a plăcut foarte mult ce ai făcut pe scenă ești pentru iUmor, felicitări, bine ai venit”, spune Delia.

Domnul meu, aveți o inteligență care nu mă surprinde, nu păreți … Încercam să spun un lucru frumos. Felicitări, a fost foarte bine”, spune Mihai Bendeac.

Eu am luat-o contabil, mi se par asocieri comune, cu câteva excepții”, spune Cheloo.

Concurentul a primit Thumbs up de la Delia și Mihai Bendeac.

Sursa: www.antena1.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.