Top 10 câștiguri din istorie la jocurile de noroc

Jocul de loto a transformat peste noapte vieţile celor mai norocoşi. Unii au devenit milionari peste noapte doar pentru că au ales inspirat iar alţii au jucat ani de zile aceleaşi numere norocoase şi într-un final au reuşit să câştige milioane. Cum totul ţine de noroc iar probabilitatea de a lua premiul maxim este destul de mică, următorii câştigători la loto te vor uimi cu sumele de bani pe care au reuşit să le obţină cu doar câţiva dolari.

Familia Robinson. Pot de 1,58 miliarde de dolari

Înainte de a afla unde şi la ce joc s-au câştigat cei 1,58 de miliarde de dolari, poţi afla mai multe despre casinourile de încredere, licenţiate de ONJN ca Winbet aici https://www.cazinoonline.com/winbet/.  Există operatori care au în oferta loto sau alte jocuri de noroc speciale. Pentru moment, jocurile de loto internaţionale par să atragă cel mai mult. Motivul? Premiile mari care pot să treacă de milioane de dolari.

 

Primul loc în topul celor care au reuşit să ia un câştig record la loto de 1,58 de miliarde de dolari la loto au fost chiar membrii unei familii numeroase care au achiziţionat un bilet la faimosul PowerBall. Cu un bilet cumpărat dintr-un magazin alimentar care a fost ulterior extras pe data de 13 ianuarie 2016. Membrii familiei nu au putut să creadă ceea ce li s-a întâmplat, câştigul fiind mai mult că bine venit pentru toţi, mai ales că au picat de comun acord cu organizatorii să primească suma de 533 de milioane de dolari.

Anonim. Premiu de 1,53 miliarde de dolari

Dacă PowerBall a făcut minuni pentru o familie de 6 membrii, Mega Millions a adus al doilea cel mai mare câştig din istoria loto. Nu mai mult de 1,53 de miliarde de dolari au fost câştigaţi pe data de 23 octombrie 2018 în Carolina de Sud, de un jucător care a rămas anonim. Tichetul a fost foarte ieftin şi a fost vândut într-un spaţiu comercial denumit KC Mart în micul orăşel Simpsonville.

4 jucători. Premiu de 1,05 miliarde de dolari

Ştiai că în Michigan există foarte multe cluburi de loterii. Roiesc ştirile despre mari câştigători care au reuşit să ia nici mai mult nici mai puţin de 1,05 miliarde de dolari. Cei patru membrii misterioşi vor obţine o sumă de 557 de milioane de dolari după ce se vor plăti taxele şi impozitele impuse pentru acest premiu.

Manuel Franco. 768 milioane de dolari

Continuăm știrea Sătmăreanul cu locul 4 în topul câștigatorilor de loto cu Manuel Franco în vârstă de 24 de ani. Marele câștig a fost prins pe data de 27 martie în anul 2019 cu un bilet la loto cumpărat din Wisconsin. Jucătorul a declarat că acest câştig este mai mult decât un vis îndeplinit care l-a făcut peste noapte milionar.

Mavis Wanczyk. 758 milioane de dolari

Cu 10 milioane mai puțin, Mavis Wanczyk a câștigat 758 de milioane la Powerball. Premiul a fost luat pe data de 23 august în 2017. Pentru succesul sau, hackerii au făcut ulterior conturi false în care spuneau că marele câştigător vrea să impara banii cu următorii lui. Acest pas a fost oprit la timp iar postările au fost date jos.

Lerynne Dexter. Premiu de 688 de milioane de dolari

Iată că nici loteria din Iowa nu trece cu vederea mari câştigători la loto. Se zvoneşte că o doamnă în vârstă de 51 de ani a reuşit să câştige acest premiu special care va fi împărţiţi cu familia sa. Ironic este că femeia ar fi fost cât pe ce să piardă biletul. Din nou, Powerball este jocul care a reuşit să aducă acest câştig fabulos.

3 anonimi 656 de milioane de dolari

Cu doar 3 bilete cumpărate pe preţul minim la Mega Millions, Merle şi Patricia Butler au câştigat 218 de milioane de dolari. Peste câţiva ani, urma să se repete acest lucru cu alţi 3 jucători care au cumpărat 3 bilete şi care au câştigat premiul de 656 de milioane de dolari. Cei trei au câştigat în Maryland şi au optat să rămână anonimi sub numele de “The three amigos”.

 

Ira Curry & Steve Tran. Premii de 648 milioane de dolari

În anul 2013, undeva înainte de sărbătorile de iarnă 2 persoane au reuşit să câştige un premiu cumulat de 648 de milioane de dolari. Chiar Steve Tran a optat să dea spre vânzare unul din tichetele care i-au adus marele câştig lucru care i-a mai adus încă un milion de dolari în cont.

Gloria C. Mackenzie. 590 de milioane de dolari

Gloria C. Mackenzie, o doamnă în vârstă de 84 de ani, a reuşit să câştige o sumă în valoare de 600 de milioane de dolari la PowerBall. Cu aceşti bani şi-a ajutat familia doar că există zvonuri că fiul ei a fost cel care i-a manageriat averea urmând să o piardă în mare parte. Asta nu a făcut decât să o facă pe femeia de 84 de ani să îşi dea în judecată fiul.

Marie Holmes. 587 milioane de dolari

O mamă singură care a avut ghinion foarte mulţi ani de zile a câştigat 587 de milioane de dolari în anul 2015. Jocul în cauză a fost din nou PowerBall, joc de loto care din nou a schimbat nu doar viaţa lui Marie Holmes, cât şi pe cea a copilului său.

 

Poate că în viitorul automat vor exista câştiguri mult mai mari de loto. Majoritatea acestor jucători au reuşit să depăşească recorduri de miliarde de dolari. Foarte mulţi sunt plătiţi anual cu milioane până se va ajunge la premiul final.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.