Un copil de 14 ani, mort intr-un accident. La volan se afla un baiat de 15 ani (Foto)

Un grav accident rutier, soldat cu moartea unu adolescent de 14 ani, a avut loc în afara localităţii Berechiu, din Arad.

Accidentul a avut loc sâmbăta dimineața, în jurul orei 05.30. În autoturism se aflau cinci persoane, toţi minori, cu vârste cuprinse înre 12 şi 15 ani. La faţa locului au fost găsiţi doar patru dintre aceştia, şoferul fugind imediat după impact.

Potrivit IPJ Arad, şoferul a fost identificat ca fiind un adolescent de 15 ani. Lovitura a fost atat de puternică încât bucăţi din autoturism au fost împrăştiate pe câmp.

In dimineața zilei de 30 octombrie, în jurul orei 05.30, în afara localității Berechiu, un autoturism în care se găseau 5 persoane a părăsit partea carosabilă, a lovit un parapet și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Accidentul s-a soldat cu decesul unui minor de 14 ani, fiind răniți ușor (stare de șoc) alți 3 minori de 12, 13 și 14 ani, toți din localitatea Diosig, jud. Bihor. Primele cercetări au relevat că în autoturism se aflau 5 persoane, una dintre ele nefiind găsită la fața locului.

Cercetările continuă pentru identificarea celui de-al cincilea ocupant al autoturismului, de asemenea pentru stabilirea împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier, fiind întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, au comunicat poliţiştii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.