Hermina Hotca si Andra Zelenak s-au calificat in etapa urmatoare la SuperStar Romania

Aseară, a început cea de-a doua etapă a show-ului toamnei la SuperStar, emisiune difuzata de ProTV. Satmarencele Hermina Hotca și Andra Zelenak s-au calificat în etapa următoare a competitiei.

Andra Zelenak și Hermina Hotca, absolvente ale Școlii de Arte SM, de la clasa prof. Călin Keresztes, ne-au făcut in aceasta seara sa ne simțim mândri. Ani de zile au reprezentat Scoala de Arte la diferite concursuri și festivaluri, castigand numeroase premii, aducând prestigiu instituției noastre și deopotrivă Satmarului. Prestația lor muzicală din aceasta seara la SuperStar România a fost apreciata de cei 4 jurați, calificându-se in etapa următoare. Va felicit din suflet și va urez succes in continuare !” spune managerul Școlii de Arte Satru Mare, Mircea Deac.

Jurații au avut o misiunea grea în etapa recall-urilor. Această etapă presupune împărțirea concurenților pe grupe, iar Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams trebuiau să-i aleagă pe cei mai buni dintre ei.

Cei calificați în etapa următoare, din GRUPA POP 5, sunt: Mădălina Gaivas, Ulizana Orozova, Ioan Gasparovici, Ana Stănciulescu, Hermina Hotca și Tea Vişan.

Cei calificați în etapa următoare, din GRUPA FUNK & R&B, sunt: Vanessa Ion, Mădălin Muşat, Andra Zelenak, Antonia Nicolau, Alex Baroc, Cosmin Gherca și Erica Cadar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.