Jocul de Video Poker s-a mutat online: Distracția continuă la orice oră!

Aparatele de video poker aveau super succes în agențiile de pariuri și chiar în cazinourile terestre înainte de pandemie. De când cu restricțiile, publicul s-a rărit, dar asta nu înseamnă că lumea nu mai joacă această combinație între sloturi și poker.

Jucătorii fideli s-au mutat online, așa cum au făcut-o mai toți pariorii și pasionații de jocuri de noroc. Avantajele sunt multiple, unul dintre ele fiind acela că un cazino online funcționează 24/24, nu are un program precum cele clasice. Apoi, unii operatori au programe de fidelitate, precum Frank Casino Club, prin care clienții primesc recompense în funcție de rulajul făcut.

Dacă nu ați jucat niciodată video poker și vreți să știți ce este, iată o prezentare pe scurt: așa cum spuneam, este o combinație între sloturi și poker, în sensul că mai întâi primiți cinci cărți, iar ideea este să obțineți o combinație cu care se câștigă și în jocul de cărți clasic:

  • o pereche (de exemplu, 10 și 10);
  • două perechi (de exemplu, 10 și 10 plus K și K);
  • trei de-un fel (Q de inimă roșie, Q de treflă, Q de romb);
  • care (patru cărți cu aceeași valoare);
  • full (trei de un fel plus o pereche);
  • culoare (de exemplu, toate cărțile sunt de inimă neagră).
  • chintă;
  • chintă de culoare;
  • chintă roială;
  • valeți sau mai mult

 

Diferența esențială față de pokerul clasic este că nu jucați împotriva altor jucători. Nu vă comparați cărțile cu nimeni. Dacă aveți o combinație care se regăsește în tabelul de plăți, ați câștigat o sumă egală cu produsul dintre miza rundei și cota aferentă din tabelul de plăți.

O altă diferență esențială este că, în afara mâinii inițiale, mai puteți juca doar o mână. După ce marcați cu „Hold” cărțile pe care doriți să le păstrați, celelalte sunt schimbate cu altele generate aleatoriu de soft. După aceea, runda s-a terminat și vedeți dacă ați câștigat ceva sau dacă ați pierdut miza.

Ca și sloturile, fiecare joc de video poker are un Payout prestabilit (procent din miza totală care se întoarce la jucători sub formă de câștiguri).

 

Sunt mai multe variante de video poker, jocul perfect pentru începători fiind „Jacks or Better”. Se folosesc 52 de cărți, dintre care lipsesc jokerii.

Indiferent de tipul de video poker pe care îl alegeți, trebuie să țineți seama că este un joc de noroc și că nicio strategie nu garantează câștigul. Totuși, cu cât jucați mai mult, cu atât vă dați seama cum ar trebui să procedați în funcție de cărțile pe care le primiți la prima mână, astfel încât să vă măriți șansele de a obține o combinație care plătește.

Iată câteva dintre sfaturile jucătorilor cu multă experiență pentru începători:

  • Dacă aveți o mână câștigătoare mai mare de trei cărți (trei de aceeași valoare, chintă, culoare, full, careu, chintă de culoare, chintă Royală), nu schimbați nimic;
  • Păstrați patru cărți dintr-o Chintă Royală sau o chintă de culoare, chiar daca asta presupune să renunțați la o mână câștigătoare reprezentată de o pereche, de chintă sau chiar de culoare. Este adevărat că mulți consideră nefiresc să se renunțe la o culoare sau la o mână câștigătoare, dar, pe termen lung, decizia se poate dovedi inspirată. Dacă prindeți o Chintă Royală câștigați mulți bani.
  • Păstrați două cărți de aceeași culoare mai mari de J, dar și combinații precum J-10, Q-10, K-10 de aceeași culoare, orice pereche, două perechi, 3 cărți dintr-o Chintă Royală sau o chintă de culoare;
  • Dacă aveți în mână mai mult de două cărți mai mari de J, e bine să păstrați doar două dintre ele, pe cele cu valorile cele mai mari.

Noroc la video poker!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.