CJ pompeaza peste 11 milioane de lei in UPU Satu Mare

Consiliul Județean Satu Mare va lansa în cel mai scurt timp procedura de achiziție a contractului de servicii de proiectare pentru investiția „Modernizare, extindere și dotare Unitate de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Satu Mare”, implementat în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020.

Prin acest proiect, UPU se va extinde pe cele două nivele, parter și etajul I. În aceste spații se vor asigura circuitele funcționale în partea de examinare, tratare și supraveghere, dar se va amenaja și o sală pentru computer tomograf. De asemenea, se vor amenaja spații pentru arhivă și o sală de ședințe conform legislației în vigoare.

Intervențiile de modernizare vor avea ca obiect asigurarea circuitelor funcționale medicale, modernizarea rețelelor de supraveghere video, anti incendiu, de ventilație și climatizare, etc. Se vor folosi corpuri de iluminat cu consum redus de energie electrică și un sistem de recuperare a energiei termice.

Valoarea totală a investiției, conform devizului general cuprins în proiectul tehnic elaborat în scopul realizării investiției, este de 11.810.675,14 lei inclusiv TVA. Durata de execuție a lucrărilor prevăzute în proiect este de 12 luni.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.