Se extinde sistemul de alimentare cu apa în judet

Astăzi, 25 octombrie, la sediul APASERV SATU MARE S.A., s-a semnat cel de-al treisprezecelea contract de lucrări din cadrul Proiectului Regional aferent județului nostru.

Contractul de lucrări vizează extinderea sistemului zonal de alimentare cu apă din Satu Mare către: Craidorolț, Crișeni, Eriu Sâncrai și Satu Mic și extinderea canalizării în clusterul Micula. Acesta are o valoare de 26.225.027,58 lei (fără TVA) și o durată de execuție a lucrărilor de 23 luni, la care se adăugă o perioadă de garanție de 36 de luni.

Lucrările vor consta în construirea conductelor de aducțiune între localitățile Baba Novac-Craidorolț, respectiv între localitățile Craidorolț-Crișeni-Eriu Sâncrai-Satu Mic, pe o lungime totală de 21 km, construirea unei gospodării de apă în localitatea Craidorolț, construirea rețelei de alimentare cu apă în localitățile Crișeni, Eriu Sâncrai și Satu Mic, pe o lungime de aproximativ 13 km cu 1078 branșamente, respectiv extinderea rețelei de canalizare în localitatea Micula și construirea rețelei noi de canalizare în localitățile Bercu, Nisipeni și Noroieni, pe o lungime de aproximativ 19,5 km cu 663 de racorduri.

Totodată, se vor construi 10 stații de pompare pentru ape uzate cu aproape 9,5 km de conductă sub presiune aferentă acestora.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.