Accident cumplit in judet ! Doi morti si trei raniti ! (Foto)

Un accident de circulatie soldat cu doi morți și trei răniți a avut loc astăzi, 24 octombrie, în Certeze. Un autoturism și o dubita s-au lovit frontal.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația este întreruptă pe ambele sensuri pe DN19 Satu Mare – Negrești Oaș, în zona localității Certeze, județul Satu Mare, din cauza unui accident rutier, în care au fost implicat două autoturisme” anunța cei de la Serviciul Infotrafic al Poliției Romane.

Cu toate ca paramedicii au intervenit rapid, doua persoane nu au mai putut fi salvate din ghearele morții. Alte trei victime au fost transportate la Urgente. La fata locului au intervenit ambulante de la Serviciul Judetean de Ambulanța dar și de la SMURD.

“Pompierii au fost alertati să intervină pentru descarcerarea celor 3 victime rezultate în urma producerii unui accident rutier între două autoturisme, în localitatea Certeze.

La fața locului s-au deplasat un ofițer și 10 subofițeri cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, două ambulanțe SMURD, una cu echipaj de terapie intensivă mobilă și cea de-a doua cu echipaj de prim-ajutor și două ambulanțe aparținând Serviciului de Ambulanță Județean.

În sprijin aerian s-a solicitat elicopterul de la Jibou.

Din accident au rezultat 5 victime, doua au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare, una cu ambulanța SMURD, iar cea de-a doua cu ambulanța Serviciului de Ambulanță Județean. O victimă care a suferit de traumatism cranian a fost transportată cu elicopterul SMURD la Unitatea de Primiri Urgențe Baia Mare, iar pentru două victime, din nefericire, nu s-a mai putut face nimic, medicul de pe ambulanță declarând decesul” se arata in relatarea pompierilor satmareni.

Poliția a deschis o ancheta pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.