Ministrul Sănătății anunță noi restricții: Nunți, botezuri și petreceri, interzise

Ministrul interimar al Sănătăţii, Cseke Attila, spuneprintre măsurile discutate astazi în ședința CNSU vor fi propuse restricții dure.

Printre acestea ministrul interimar a declarat ca vor fi interzise toate evenimentele private- nunți, botezuri, petreceri inclusiv pentru persoanele vaccinate.

În restaurante și cafenele accesul va fi permis doar pentru cei care prezintă un certificat verde. De la regula prezentării certificatului verde sunt exceptate farmaciile și magazinele.

Cseke Attila a mai spus că în privința evenimentelor private, precum nunți, botezuri și orice fel de alte evenimente, de luni „va fi o interdicție totală”.

Aici și cei care sunt vaccinați sau au certificatul verde vor fi supuși la această măsură pentru că realitatea ne-a arătat că nu am reușit să controlăm. Vor fi interzise evenimente private, nunți botezuri, onomastică, orice altceva, că e spațiu închis sau deschis.

Restaurantele, cafenelele pot să rămână deschise pentru vaccinați. La partea de spații cultuale, în mod sigur doar pentru cei care au certificat verde și este în discuție să coborâm procentul, pragul spectatorilor la evenimentele culturale – de la 50% la 30%”, a mai spus ministrul Sănătății.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.