Ce cămaşă i se potriveşte unui tip sofisticat

Ce cămaşă i se potriveşte unui tip sofisticat

 Indiferent dacă  preferă un outfit sport sau lejer, dacă  merge către o ţinută elegantă sau casual, ori se adoptă un stil retro, un bărbat sofisticat va şti întotdeauna să ţină cont de tendinţe, recomandări şi noutăţi, astfel încât ţinuta lui să ilustreze preocuparea în materie de modă.

Ce stil va adopta un tip trendy?

Trendy este termenul care caracteriazează o persoană sofisticată, interesată de noile tendinţe în modă, dar şi de găsirea celor mai expresive ţinute, astfel încât acestea să vorbească nu doar despre noutate, cât şi despre caracter şi personalitate, de originalitate şi unicitate. Un tip trendy va încerca să îşi compună ţinutele zilnice, scoţând în evidenţă preferinţele în materie de modă, dar şi plusul de originalitate pe care îl va aduce outfit-ului său. Alegerea unei cămăşi va reprezenta o provocare pentru un tip sofisticat, deoarece aceasta îşi va depăşi rolul de element vestimentar, devenind baza pe care  îşi va realiza ţinute, apelând la accesorii şi alte piese vestimentare. Gama de produse puse la dispoziţie de camasi barbati va veni în întâmpinarea celor mai exigente preferinţe în materie de tendinţe sofisticate şi la modă, oferind fiecăruia posibilitatea de a-şi puncta ţinuta aşa cum consideră că devine mai expresiv şi mai autentic.

Ce cămaşă va purta un tip trendy?

Un tip trendy va adopta orice model de cămaşă, atâta timp cât se încadrează contextului. Un tip sofisticat şi atent la detalii, va şti să poarte o cămaşă elegantă, pe care o va asorta  cu un costum sau un sacou, ţinând cont de anumite aspecte. Cămaşa va fi purtată întotdeauna în interiorul pantalonilor, niciodată pe dinafară, de preferat fără maieu pe dedesubt,  manşeta cămăşii nu va ieşi nici mai mult, nici mai puţin de doi centimetri şi jumătate din mâneca sacoului, iar  în cazul în care poartă cravată, nasturii vor fi încheiaţi până la gât. Dacă se  va opta pentru papion,  va alege o cămaşă cu gluler special. Un tip trendy nu îşi va accesoriza cămaşa cu bijuterii opulente, ci va alege lipsa acestora şi va încerca să facă un joc interesant între  cromatica cravatei  şi batista de buzunar. În cazul adoptării unui stil business sau casual, bărbatul treny va opta pentru cămăşi uşor cambrate, în tonuri neutre sau cu imprimeuri geometrice, le va purta fără cravată, descheiate le ultimul nasture de la gât şi le va asorta cu pantaloni lejeri şi comozi, nu neapărat din stofă. Accesând Answear, fiecare bărbat pasionat de modă şi tendinţe va găsi cămaşa perfectă pentru orice ocazie. Alegând stilul sport şi relaxat, un tip sofisticat va alege o cămaşă cu imprimeuri colorate şi stridente, pe care o va purta cu mânecile suflecate până la cot, alături de un sacou lejer, un hanorac îndrăzneţ sau o jachetă comodă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.