Scandal la Spitalul Judetean Satu Mare ! O tanara insarcinata a murit ! Au fost chemati mascatii !

Scandal de proportii la Spitalul Judetean Satu Mare, după ce o tânăra de 20 de ani din Stana, însărcinata în luna a 7-a, a murit, titreaza jurnalistii de la www.presasm.ro. Mai multe persoane din Stana au încercat sa intre în spital, motiv pentru care la fata locului au fost trimise forte de ordine.

Tragedie fără margini la Spitalul Judetean Satu Mare. O tânăra de 20 de ani, însărcinata în luna a 7-a a decedat. A murit și bebelusul acesteia. Revoltati de cele întâmplate, în fata spitalului s-au strâns zeci de persoane care au cerut să fie lăsați sa intre în unitatea medicala.

Tânăra a fost internata in spital, în urma cu câteva zile, acuzand simptome de răceala. fiind insotita de soțul ei. Bărbatul spune ca a vorbit chiar zi cu soția lui, iar aceasta se simțea bine. Câteva ore mai târziu, tânăra se afla deja intubata, în coma indusa și mutata la ATI, scriu jurnalistii de la www.presasm.ro. Revolta familiei vizeaza și faptul ca nu s-a cerut acordul acesteia în momentul în care pacienta a fost intubata.

Potrivit sursei mai sus mentionate, tânăra femeie a avut șase teste Covid negative, în schimb al 7-lea a ieșit pozitiv.

Din cauza situației tensionate, la fata locului au fost chemați polițiști, jandarmi și mascati.

Sursa: www.presasm.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.