În mall nu este nevoie de Certificat verde. Accesul la Shopping City Satu Mare, deschis tuturor vizitatorilor

Centrul comercial Shopping City Satu Mare funcționează după programul normal de lucru, zilnic în intervalul 10.00-22.00, respectând toate măsurile de siguranță impuse de autoritățile în domeniu, spune conducerea centrului comercial.

În ceea ce privește accesul în mall, acesta nu este restricționat, Shopping City Satu Mare este deschis tuturor vizitatorilor. Clienții nu trebuie să prezinte dovada certificatului verde, iar personalul de pază nu solicită și nu verifică acest document la intrarea în centrul comercial, magazine, galerii comerciale și hipermarket. Conform măsurilor de siguranță impuse de autoritati, purtarea măștii de protecție este obligatorie în mall și în spațiile din incinta centrului comercial.

Însă, având în vedere că incidența în Municipiul Satu Mare este de peste 3 la mia de locuitori, prezentarea certificatului de vaccinare sau dovada trecerii prin boală în ultimele 15 – 180 zile sunt obligatorii doar pentru accesul în zona de food court, în cafenele și în restaurante (fără impunerea obligativității când se cumpără mâncare la pachet) sau pentru accesul la cinematograf, în sala de jocuri și locurile de joacă.

Restaurantele și foodcourt-urile din Shopping City Satu Mare rămân în continuare deschise tuturor pentru a ridica mancarea in regim take away.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.