Doar jumatate dintre candidatii la sefiile scolilor din judet au fost admisi

Astazi, 15 octombrie, s-a desfășurat proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și de director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat din județul Satu Mare.

Concursul a fost organizat la Colegiul Național „Mihai Eminescu” Satu Mare.

În ceea ce privește rezultatele inițiale din cadrul acestui concurs, situația este următoarea: din cei 167 de candidați înscriși, 83 au fost admiși (50,3%), 82 au fost respinși (49,7%), iar 2 candidați nu s-au prezentat.

Eventualele contestații la proba scrisă se depun la secretariatul Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare (Str. 1 Decembrie 1918, nr. 6, Satu Mare) în zilele: 15 octombrie 2021 – după afișarea rezultatelor; 16-17 octombrie 2021, între orele 9-13.

Contestația la proba scrisă se depune personal de către candidat, însoțită de copia cărții de identitate sau prin împuternicit, cu procură notarială în original.

Eventualele contestații la proba scrisă se pot transmite și electronic (în format .pdf, semnate și scanate) la adresa de e-mail isjsm@satmar.ro, însoțite de copia cărții de identitate, în interval orar mai sus menționat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.