Patrick are nevoie de ajutorul nostru, în lupta cu cancerul (Foto)

Patrick este un băiețel care a fost lovit de cancer, la nici un an de când a venit pe această lume.

Patrick a împlinit un an abia în 30 septembrie 2021, însă se luptă cu cancerul de ceva timp. Pentru a-l ajuta, a fost creat un grup de Facebook „Sa-l ajutam pe Patrick” unde oamenii pot licita obiecte personale sau produse, iar banii strânși vor merge în contul micuțului pentru tratament.

Patrick este băiețelul în ochii căruia vezi marea. Sunt de-un albastru atât de senin încât te liniștesc și te fac să zâmbești. Dacă nu îl ajutăm, el nu va mai putea vedea marea, cel puțin nu cu ambii ochișori, pentru că la mai puțin de 1 an a fost diagnosticat cu retinoblastom, un tip de cancer care apare în retină. Ochiul drept îi este afectat în proporție de 50%. Problema însă nu e doar vederea ci faptul că e o tumoare malignă care se poate răspândi dacă nu se intervine cât mai repede cu putință.

Ioana și Cristi, părinții lui Patrick, sunt din Cluj-Napoca. De profesie economiști, cei doi s-au cunoscut la locul de muncă și au fost binecuvântați cu doi băieți: Raul, în vârstă de 6 ani și jumătate și Patrick, care în 30 septembrie va împlini un anișor. Niciun părinte nu este pregătit să afle că copilul lui nu va mai putea vedea cum trebuie. Însă atunci când se întâmplă, părintele luptă până în pânzele albe.

Patrick este tratat în Siena, Italia. El va trebuie să se interneze la spital, să aibă parte de un consult oftalmologic și ședințe de terapie intra-arterială la fiecare 3 săptămâni până când boală va intra în remisie. Se poate ajunge la 12 astfel de proceduri, iar în tot acest timp, părinții stau în Siena, cazați la un hotel. Ei nu vorbesc italiană și nu au pe nimeni acolo să le fie alături.

Persoanele care își doresc să-l ajute pe Patrick să vadă marea pot intra pe grupul de Facebook „Sa-l ajutam pe Patrick” pentru a licita obiecte/produse, iar banii strânși vor merge în contul pentru donații sau pot dona în conturile de mai jos:

Euro: RO87RNCB0318001001390011  Cod BIC/SWIFT: RNCBROBU Pop Cristian

Lei: RO61RZBR0000060013688614 Pop Ioana

Revolut: 0799304043.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.