Ucrainean de 22 de ani, retinut cu focuri de arma (Foto)

Ieri, 12 octombrie, polițiștii de frontiera au efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea la control în trafic, la intrarea în Negreşti-Oaş dinspre Certeze, a unui autoturism înmatriculat în România.

Șoferul a ignorat semnalele şi a continuat deplasarea în viteză, iar în urmărirea lui au pornit și politistii de la Poliţia Rutieră Negreşti-Oaş care, pe timpul desfăşurării acţiunii, au folosit armamentul din dotare, fiind trase 14 focuri de armă spre pneurile mijlocului de transport.

Ulterior, s-a reușit oprirea autoturismului pe o stradă din Negreşti-Oaş, dar şoferul a abandonat maşina, lăsând motorul pornit şi reuşind să fugă. În scurt timp, şoferul a fost reţinut în curtea unui imobil din Negreşti. Bărbatul a fost identificat în persoana unui cetățean ucrainean, în vârstă de 22 de ani, iar în interiorul mijlocului de transport au fost descoperite mai multe colete cu țigări fără timbru fiscal.

La sediul instituției, în urma inventarierii coletelor din mașină a rezultat cantitatea de 8.600 pachete cu țigări, în valoare de aproximativ 100.600 lei. Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul a fost reţinut până la finalizarea cercetărilor.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.