Accident mortal provocat de un sofer de 76 de ani (Foto)

Un accident grav s-a produs-joi după amiază, pe DN 19, în Bihor. Impactul fatal s-a produs lângă localitatea bihoreană Adoni, victima fiind o femeie de 78 de ani.

Un bărbat de 76 de ani, din Ungaria, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Satu Mare – Oradea, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum. Astfel, într-o curbă la stânga și pe un carosabil umed, a pierdut controlul asupra direcției, a pătruns pe sensul opus de circulație, a intrat într-o parcare amenajată de pe partea stângă a direcției sale de deplasare și a acroșat un autoturism oprit regulamentar în parcare și pe conducătorul acestuia, care se afla în spatele autoturismului”, spune Politia.

Ambii șoferi implicați în accident au suferit leziuni ușoare.

O femeie de 78 de ani, pasageră în primul autoturism, a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital, unde a decedat”, mai spun polițiștii.

Polițiștii Biroului Rutier Marghita continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.