Jandarmeria face angajari ! Sute de posturi scoase la concurs !

Jandarmeria Română a anunțat că scoate la concurs 700 de locuri de muncă, din sursă externă, pentru reducerea deficitului de personal.

Înscrierile on-line încep miercuri, 22 septembrie, la unitățile de jandarmi din toată țara care scot posturi la concurs. Sunt disponibile 521 de posturi de subofițeri, 49 de posturi de ofițeri și 130 de posturi de personal contractual.

Fiecare inspectorat de jandarmi județean va afișa pe paginile de internet proprii posturile disponibile care vor fi scoase la concurs, dar și calendarul tuturor etapelor premergătoare concursurilor, mai anunță Jandarmeria.

Cine dorește să ocupe unul dintre cele 700 de posturi scoase la concurs prin încadrare directă din sursă externă va accesa pagina de internet a inspectoratului de jandarmi județean pe care și-l alege și va completa cererile puse la dispoziție, pe care le va transmite pe o adresă de e-mail indicată.

Înscrierile se fac on-line, la unitățile de jandarmi care vor scoate posturi la concurs, în perioada 22 septembrie – 1 octombrie 2021.

5 Comentarii la "Jandarmeria face angajari ! Sute de posturi scoase la concurs !"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.