Scăpat din brațe de nuntași, mirele a ajuns la spital, cu coloana fracturată

Ceea ce trebuia să fie cea mai frumoasă zi din viața lor, s-a terminat în lacrimi pentru doi miri din Bihor. Mirele, Liviu, un tânăr de 31 de ani, a ajuns la spital cu fracturi la doua vertebre, după ce a fost scăpat din brațe de invitații care l-au aruncat în sus.

Întâmplarea a avut loc vineri seara, la o sală de nunți din stațiunea Băile Felix.

După circa 40 de minute de la dansul mirilor, în jurul orei 20:40, au venit să mă ia pe sus, dar nu m-au luat cum trebuie. M-au aruncat odată în sus, pe urmă când m-au aruncat a doua oară, m-au scăpat și am căzut pe spate”, a declarat, de pe patul de spital, pentru BihorJust, Liviu Filimon.

Nuntașii l-au apucat de mâini și picioare și l-au așezat pe scaun, ceea ce, crede Liviu, l-ar fi afectat din punct de vedere medical: „Trebuia să nu mă fi mișcat când eram întins pe jos”.

Bărbatul a suferit răni grave la două vertebre, motiv pentru care Liviu se teme de ce e mai rău. Imobilizat la pat, el spune că în seara în care a fost adus la spital își putea mișca puțin piciorul stâng, dar dreptul deloc. Între timp, în cursul dimineții de sâmbătă, a reușit să își miște ambele picioare.

Citește continuarea articolului aici: https://www.bihorjust.ro/video-caz-socant-la-o-nunta-in-baile-felix-scapat-din-brate-de-nuntasi-mirele-a-ajuns-la-spital-cu-coloana-fracturata/

Sursa: www.bihorjust.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.