Crima oribila ! Cadavrul descoperit la zeci de ore de la savarsirea crimei ! (Foto)

O bătrâna din localitatea maramureseana Ticau a fost ucisa cu toporul, în propria casa. Cadavrul a fost descoperit abia la zeci de ore de la savarsirea crimei. Principalul suspect este un tânăr de 20 de ani.

Crima a fost comisă în noaptea de joi spre vineri. Bătrâna a fost bătută și prezenta multiple lovituri (cel mai probabil de topor) la nivelul capului. Așadar, fiul bătrânei a anunțat imediat Poliția despre cele întâmplate, titreaza www.vasiledale.ro

La scurt timp de la descoperirea cadavrului polițiștii au reușit să identifice un suspect: vecinul bătrânei, în vârstă de 20 de ani. Tânărul căsătorit, proaspăt tată al unui copilaș de 8 luni, inițial a declarat că nu își prea amintește ce s-a întâmplat. Doar că încet-încet anchetatorii au pus cap la cap faptele.

Potrivit unor surse tânărul consuma bere în stradă. Trecând prin fața casei bătrânei acesta ar fi aruncat doza de bere pe jos. Femeia i-ar fi strigat vecinului să nu lase doza în fața casei ei. Atunci acesta s-ar fi enervat, însă ar fi plecat acasă. Numai că la puțină vreme a mers la vecina lui și a început să o lovească cu sălbăticie. Apoi a lovit-o cu toporul în zona capului.

Vineri se pare că suspectul s-a comportat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Chiar a mers la locul de muncă, pentru că el era cel care își întreținerea familia. A stat cu soția lui, și-a ținut bebelușul în brațe. Nu a lăsat nicio secundă de înțeles că el ar fi comis o asemenea crimă.

În urma investigațiilor efectuate și a probatoriului administrat, polițiștii au identificat un tânăr bănuit de comiterea faptei, în vârstă de 20 de ani. Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș a dispus internarea medicală a acestuia în vederea efectuării expertizei psihiatrice.

Polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

Sursa: www.vasiledale.ro

Un Comentariu la "Crima oribila ! Cadavrul descoperit la zeci de ore de la savarsirea crimei ! (Foto)"

  1. Pingback: Tanar de 20 de ani, arestat. Si-a omorat vecina ! » Stiri din Satu Mare – Satmareanul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.