Inca o eroare ! Factura de 6000 de lei la curent, emisa pentru un apartament nelocuit !

Un bărbat din București s-a trezit cu o factură de nu mai puțin de 6.000 de lei, emisă de Enel, pentru un apartament în care … nu locuia nimeni. Situația nu e singulară, zeci de români primind astfel de facturi uriașe, emise de companii în baza unui consum estimat.

Aceasta este factura trimisă de Enel pentru plata sumei de 5.900 de lei. Există un index vechi raportat, autocitire, apoi se vede un index nou care este aberant, consumul apare de 9 mii de Kilowati, este aberant.

Nu locuiește nimeni aici, nu avea sens să las un frigider în priză. Aici a locuit soacra mea, care a decedat la sfârșitul anului 2019. De atunci au fost muncitori care au renovat apartamentul. Noi nu locuim aici. Probabil în martie s-au terminat lucrările la apartament. De atunci apartamentul a fost gol. E vorba de un apartament de doua camere, care nu e unitate de producție…

Septembrie 2020 – 62,95 lei, octombrie 2020 – 36,47, decembrie – 38, ianuarie – 24 și ceva, februarie – 96 de lei. Începând din martie, valorile sunt negative pe facturile emise de Enel. În iulie, cei de la bloc ne-au anunțat că trebuie schimbate vechile contoare pe tot blocul și au pus un contor inteligent, a venit o echipa. Probabil ei când au scris cifra respectivă, au trecut o cifră aberantă. Este o părere pe care mi-am făcut-o în urma a două zile de stupoare”, a povestit bărbatul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.