În acest week-end: „Alege-ți un sport”, eveniment dedicat familiilor și copiilor

Un nou eveniment dedicat familiilor este organizat de Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural G.M. Zamfirescu, Clubul Sportiv Municipal și Centrul Comercial AUSHOPPING: în acest weekend de 18-19 Septembrie propunem sătmărenilor un eveniment în premieră, cu o tematică deosebită, dinamică, antrenantă.

Alege-ți un Sport!” este denumirea, cât și sloganul acestui eveniment, și ne dorim să devină un brand pentru orașul Satu Mare de acum înainte și un eveniment anual de referință. Am fost inspirați de succesul pe care îl are acest model de eveniment în alte țări, unde se desfășoară de mulți ani, dar și reputația deosebită pe care o are sportul sătmărean, atât în țară, cât și în străinătate.

Alege-ți un Sport pentru copii sau pentru întreaga Familie” este ideea centrală dezvoltată, dar și motivația noastră de a organiza evenimentul. Sportul Sătmărean are o reputație deosebită în țară și peste hotare, iar acest lucru se datorează talentului și ambiției care s-au aflat mereu în sângele sătmărenilor.

În mod special, publicul țintă îl reprezintă segmentul tânăr al populației, copii, adolescenți și familiile tinere, care de timpuriu pot introduce sportul în viața lor. Acest lucru îl vom realiza printr-un parteneriat cu Cluburile și Asociațiile sportive din Satu Mare, atât cele finanțate de la bugetul local, cât și cele private. or afla ce presupun primii pași în practicarea sporturilor prezente.

Evenimentul se va desfășura în weekendul 18-19 Septembrie, în Parcarea Centrului Comercial Aushopping de pe Drumul Careiului nr. 77-79, cu următoarele ore de desfășurare: sâmbătă și duminică, între orele 14.00-19.00

Programul va cuprinde demonstrații ale sportivilor legitimați ai cluburilor partenere, interacțiune cu sătmărenii participanți la eveniment, întâlniri cu sportivii sătmăreni renumiți prin performanțe. Participanții vor avea ocazia să se înscrie, să afle detalii despre programul antrenamentelor și eventuale costuri de abonamente sau echipamente.

Punctul central al locației Centrului Comercial Aushopping, precum și deliciul copiilor și tinerilor iubitorilor de adrenalină îl va reprezenta pista de pumptrack pentru biciclete și trotinete, în premieră la Satu Mare! Aceasta va fi instalată încă din ziua de Vineri, 17 Septembrie.

PROGRAMUL DE DESFĂȘURARE A EVENIMENTULUI ALEGE-ȚI UN SPORT!

Sâmbătă: Expozanți între orele 14.00-19.00: CSM Satu Mare cu disciplinele JUDO, SCRIMĂ, ȘAH, POPICE, cluburile Caiac Smile, Big Blue și Multisalva.

Demonstrații și Întâlniri cu Sportivii:

    • 14.00-19.00 CAIAC SMILE
    • 14.00-19.00 MULTISALVA (scufundări și parapantă)
    • 14.00-19.00 Concurs de Șah
    • 14.00-19.00 demonstrații CSM POPICE
    • 16.30-17.00 CSM JUDO
    • 16.00-18.00 CSM SCRIMĂ

Duminică:

Expozanți între orele 14.00-19.00: CSM Satu Mare cu disciplinele FOTBAL, BASCHET, ȘAH, Cutezătorii Munților, Primagym, Caiac Smile, Multisalva, Big Blue și Salvamont.

Demonstrații și Întâlniri cu Sportivii:

    • 18.00-19.00 Campionul motociclism enduro Emanuel “Mani” Gyenes
    • 12.00-14.00 demonstrații CSM FOTBAL
    • 14.00-19.00 demonstrații CSM BASCHET
    • 14.00-19.00 Concurs de Șah
    • 14.00-19.00 demonstrații CSM POPICE
    • 16.00-18.00 PRIMAGYM
    • 14.00-19.00 SALVAMONT – escalada perete
    • 14.00-19.00 CUTEZĂTORII MUNȚILOR – demonstrații tehnici montane
    • 14.00-19.00 MULTISALVA – scufundări și parapantă.

Evenimentul se va realiza cu respectarea tuturor normelor în vigoare: fiind un eveniment în aer liber, participarea este liberă cu respectarea măsurilor de distanțare și de igienă.

Astfel, Primăria și Centrul Cultural, în colaborare cu Centrul Comercial AUSHOPPING îi invită pe sătmăreni în acest weekend pe toți iubitorii de sport, care vor avea toate motivele de a participa la evenimentul “Alege-ți un Sport!” și chiar a alege sportul potrivit pentru ei și familiile lor!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.