Incurcatura la spital. Batran declarat mort, desi traia !

O familie din judeţul Dolj, trece prin momente ireale, după ce au fost anunțați de către Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova că ruda lor a murit. Bărbatul de 78 de ani a ajuns la Spitalul Județean din Craiova cu probleme grave de sănătate. După ce a fost operat, a fost dus pe secția ATI.

În dimineața zilei de duminică, 12 septembrie, rudele bărbatului au fost anunțate că bărbatul a murit, iar doua zi, s-au prezentat la spital pentru identificarea cadavrului şi ridicarea lui. Doar că aici au avut parte de un adevărat șoc. Au descoperit cu stupoare că persoana decedată nu era ruda lor.

Pe mine m-au chemat sa recunosc cadavrul. Mi-au adus pe cineva învelit, au dat la o parte de pe faţă. Le-am spus că nu este el. Mi-au spus: Cum domnule, nu-ţi recunoşti socrul? Am spus că nu este el. Între timp l-au dezvelit şi au văzut că pe mână avea un tatuaj. La un moment dat s-au uitat şi pe mână, avea un bileţel pe care era trecut alt nume. Le-am arătat şi o poză a lui, pentru că noi îi făcusem o poză pentru tablou. Au plecat iar în morgă şi au revenit după 5 – 10 minute şi au spus că este ceva în neregulă şi să aştept în faţă. Nu a verificat nimeni că pe mână avea scris alt nume”, a povestit ginerele pacientului.

Familia se pregătea de înmormântare. Fiul bărbatului declarat mort nu-și poate reveni din șoc.

Trăim de trei săptămâni o traumă. Au făcut groapa. A venit lume la poartă. A bătut clopotul în sat. Am adus acei gorniști, preotul, practic tot ce se face, la ţară, la o înmormântare”,a declarat fiul bărbatului.

Tatăl meu trăia. Este acum la Terapie Intensivă. L-am strigat, era cu ochii deschisi, am stat 5 minute lângă el. Eu l-am văzut că e lucid. Cu ce mă încălzesc scuzele când am trăit trauma asta?”, spune revoltată fiica pacientului.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.