Ai probleme cu colesterolul ? Ce nu trebuie să mănânci

Sedentarismul, consumul de alcool, înaintarea în vârstă sau dieta deficitară se află printre factorii care duc la creşterea colesterolului „rău‟ sau LDL (Low Density Lipoprotein).

Dacă te afli în rândul persoanelor care se confruntă cu această problemă, află că îţi poţi ţine sănătatea sub control dacă vei evita aceste alimente, bogate în colesterol şi în grăsimi.

Surprinzător, nu ele reprezintă principala cauză a nivelului ridicat, ci alte alimente pe care obişnuim să le consumăm des şi care sunt accesibile pentru oricine. Iată o parte dintre ele.

Uleiurile folosite la prăjit sunt deseori bogate în grăsimi nesănătoase, iar cercetările au constatat că prepararea alimentelor în aceste uleiuri, aflate la temperaturi ridicate, induc reacţii chimice, care influenţează formarea grăsimilor trans.

Aceste alimente grase trebuie să fie evitate, deoarece sunt nesănătoase. Printre alimentele des consumate de mulţi şi totodată extrem de periculoase se numără: cartofii prăjiţi, brânza prăjită, gogoşile şi produsele de patiserie, mâncarea de tip fast-food, dar şi carnea prăjită.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.