Scenariile de funcționare a școlilor în prima săptămână de școală

Astăzi prefectul Altfatter Tamas a convocat ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, fiind adoptată hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nr.43 din 10.09.2021 privind aprobarea scenariului de funcționare pentru fiecare unitate de învățământ pentru începutul anului școlar 2021-2022.

Astfel, în prima săptămână a noului an școlar, școlile din Bătarci, Bixad, Călinești-Oaș, Cămărzana, Gherța-Mică, Târșolț și Turț desfășoară activități didactice în scenariul 2 (on-line) iar restul în scenariul 1. Liceul Teoretic Negresti-Oaș desfășoară activități în scenariul 2 dar aici datorită infrastructurii, modernizare în curs de finalizare a clădirii.

Lista completă a școlilor și a scenariilor de funcționare – aici:

https://sm.prefectura.mai.gov.ro/…/Scenarii10_133149

Reamintim părinților și elevilor că masca de protecție devine obligatorie pe o rază de 50 de m și în afara perimetrului școlilor.

Această obligație a fost introdusă prin Hotărârea C.J.S.U. nr. 42 din 09.09.2021 privind stabilirea şi aprobarea măsurilor care se aplică la nivelul judeţului Satu Mare pentru prevenirea şi combaterea infecțiilor generate de noul Coronavirus, care adaptează și actualizeză măsurile în baza noilor reglementări privind prelungirea stării de alertă (HG 932/09.09.2021), document care poate fi vizualizat aici:

https://sm.prefectura.mai.gov.ro/…/HCJSU-42-DIN-09.09…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.