Accident grav pe DN Satu Mare – Oradea. S-a activat Planul rosu (Foto)

Un accident soldat cu opt victime a avut loc joi, pe soseaua Satu Mare – Oradea. Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie, după ce un autobuz a ajuns într-un şanţ, titreaza www.ebihoreanul.ro

Apelul 112 a intrat la ora 13.55. Accidentul rutier s-a produs pe DN 19, între Valea lui Mihai şi Curtuişeni, este implicat un singur autovehicul, un autobuz care s-a răsturnat într-un şanţ. Din primele date, 8 pasageri ar avea nevoie de îngrijiri medicale. Traficul rutier nu este blocat”, a declarat comisarul-şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Potrivit maiorului Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana al judeţului Bihor, în autobuz se aflau 21 de persoane.

La ora 13.57, ISU Bihor a fost anunţat despre producerea unui accident rutier, pe DN 19, între Valea lui Mihai şi Curtuişeni, în care a fost implicat un autobuz în care se aflau 21 de persoane. Pentru gestionarea optimă a evenimentului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie”, a spus Camelia Roşca.

La faţa locului au fost mobilizate numeroase echipaje specializate în intervenţiile de urgenţe.

Sursa: www.ebihoreanul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.