Cum se vor desfasura festivitatile de inceput de an scolar ?

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a anunțat luni că directorii de școală vor avea sarcina să ofere posibilitatea părinților să urmărească festivitatea de deschidere a școlii și online.

Oficialul a amintit că, potrivit ordinului comun care reglementează deschiderea și funcționarea școlilor din 13 septembrie, în condiții de pandemie, festivitățile pot avea loc doar dacă durează maxim o ora și jumătate și exclusiv afară, cu masca obligatorie.

Ordinul de ministru precizează foarte clar că sunt deschise aceste ceremonii de început de an școlar cu următoarele condiții: să se desfășoare numai în exterior, să fie obligatorie masca de protecție și să aibă o durată limitată la oră și jumătate”, a spus ministrul.

Ministrul Educației a precizat care sunt regulile pentru festivitățile de deschidere a școlilor, din data de 13 septembrie:

– festivitățile să fie doar în exterior

– ceremoniile să aibă o maximum o oră și jumătate

– participanții trebuie să poarte mască (aceasta fiind singura excepție de purtare a măștii în exterior. În timpul anului școlar, masca se va purta doar în interior).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.