A oferit 10.000 de lei pentru a fi dus în Germania, ca să-și omoare fosta iubită şi noul iubit

Un bărbat din comuna clujeana Camarasu s-a filmat în timp ce spunea că oferă 10.000 de lei ca să fie dus în Germania să-şi omoare fosta iubită şi pe noul său iubit.

Bărbatul a făcut live pe Facebook. Acesta este cercetat de Poliție.

Să vă spui o minune: Azi dimineaţă, m-a sunat c…a. O crezut că pui botu. Sandule, dragă, pe unde eşti? Apoi acasă, necăjit, te aştept. Nu ştiu cum să fac, să viu, or să nu viu. Bă fraţilor, care mă poate ajuta, vorbesc foarte serios, am aici 100 de milioane, care mă duce până în Germania, la adresa exactă. Nu cade nicio problemă, mă lasă acolo şi pleacă. Ăsta e al ei că e mai mic, ăla mai mare e al maimuţoiului. Le arăt eu bătaie de joc. Mă sună la mişto. Vii tu la înmormântare, ştii tu la cine?”, spunea bărbatul.

Polițai îl cercetează pentru amenințările lansate.

La data de 17 august a.c., în urma vizionării unui videoclip postat pe o rețea online de socializare, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Apahida s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de amenințare, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Din imaginile postate în spațiul public se observă cum un bărbat, așezat la o masă, solicită urmăritorilor săi ajutorul, în schimbul sumei de 10.000 de lei, pentru a fi transportat într-o altă țară, amenințând cu moartea pe toată durata videoclipului o femeie.

Polițiștii au identificat persoana din imagini, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 57 de ani, din comună Cămărașu, ulterior cercetările fiind extinse și pentru săvârșirea infracțiunii de încercarea de a determina săvârșirea unei infracțiuni. Precizăm că ulterior, o femeie în vârstă de 49 de ani, din comuna Cămărașu s-a prezentat la sediul poliției, formulând plângere prealabilă cu privire la aspectele anterior amintite”, scrie observatornews.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.