Sfârșitul de săptămână începe, jandarmii sătmăreni vor fi la datorie

Sfârșitul de săptămână ce începe se anunţă plin de evenimente culturale şi sportive la nivelul judeţului Satu Mare.

Street Music Festival, Ziua Familiei de la Berveni, Festivalul Vibes sau meciul de fotbal dintre CSM Satu Mare și SCM Zalău, sunt doar câteva dintre evenimentele unde se aşteaptă participarea unui public numeros.

Pentru buna desfășurare a acestor evenimente, jandarmii sătmăreni vor acționa pe raza județului atât independent, cât și în cooperare cu polițiști din cadrul IPJ Satu Mare, pentru siguranța cetățenilor, dar și pentru verificarea respectării măsurilor preventive dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual.

Aceste evenimente vor genera o serie de restricţii cu privire la modul de acces în zona evenimentelor, restricții impuse de organizatori, motiv pentru care Jandarmeria Satu Mare recomandă participanţilor să respecte regulile stabilite.

Le recomandăm tuturor să respecte măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS-Cov-2, iar în cazul în care sunt martorii săvârșirii unor fapte antisociale, să solicite sprijinul jandarmilor aflați în apropiere.

Prezenţa Jandarmeriei în mijlocul cetăţenilor este destinată descurajării comportamentelor necivilizate şi intervenţiei pentru rezolvarea eventualelor situații speciale/de criză în domeniul ordinii publice.

În cazul în care vă aflați într-o situație dificilă, solicitați cu încredere sprijinul jandarmilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.