Perchezitii in judet. Ce droguri au gasit mascatii ?

Astăzi, 1 septembrie, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Satu Mare au efectuat un număr de 12 percheziții domiciliare, pe raza localităților Negrești-Oaș, Cămărzana și Botiz, într-o cauză vizând săvârşirea de către mai mulţi suspecţi a infracţiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc.

În urma perchezițiilor domiciliare, au fost ridicate aproximativ 3 kg de cannabis, 3 doze de cocaină, 18 g de substanță pulverulentă de culoare alba (cocaină), 100 de comprimate ecstasy, doua pistoale cu gaz şi sume de bani.
La sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Satu Mare au fost aduse, în vederea audierii, un număr de 5 persoane.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale, respectiv al specialiștilor din cadrul Biroului de Combatere a Criminalității Organizate Oradea.

În activități, au fost angrenați și polițiști din cadrul Poliției Orașului Negrești Oaș, un echipaj canin al Direcției Regionale Vamală Cluj și jandarmi din Inspectoratului de Jandarmi Județean Satu Mare.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.