Doua localitati din judet in scenariul rosu !

Având în vedere actualizarea Anexei privind incidența cumulată a cazurilor la 14 zile pe localități la nivelul județului Satu Mare în data de 30.08.2021, datorită depășirii pragului de 3 îmbolnăviri la mia de locuitori, în localitățile Bătarci (4,21 la mie ) și Cămărzana (3,70 la mie) începând cu data de 31.08.2021 ora 0,00 și până la data de 13.09.2021 se aplică măsurile specifice prevăzute de Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nr. 41/09.08.2021, care prevăd în principal următoarele:

Administratorii/Proprietarii spațiilor publice afișează la loc vizibil informații privind obligativitatea purtării măștii de protecție în spațiile respective;

Sunt interzise organizarea și desfășurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice și private sau a altor evenimente culturale.

Se interzic activitățile recreative și sportive desfășurate în aer liber.

Este interzisă organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive,etc.).

Activitatea restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unități de cazare, precum și la terasele acestora este permisă până la capacitatea maximă a spațiului și în intervalul orar 5.00-2.00, doar pentru persoanele cazate în cadrul acestor unități.

Este interzisă activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor. Se permite comercializarea produselor în sistem “take-away” (la pachet) și/sau catering.

Este interzisă activitatea în baruri, cluburi şi discoteci.

Este permisă activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități în spații închise în domeniul sălilor de sport/fitness, fără a depăși 50% din capacitatea maximă a spațiului cu asigurarea unei suprafețe de minim 7mp/persoană.

Activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de administrare a piscinelor interioare este interzisă.

Activitatea operatorilor economici care administrează săli de jocuri este interzisă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.