Soferi din zona Oasului prinsi drogati la volan

Mai mulți soferi au fost prinși drogati la volan, în cadrul unei acțiuni desfășurate sâmbăta, 28 august de către polițiștii negresteni.

Sâmbăta seara, in jurul orei 21.20, polițiștii au depistat în trafic un tânăr, de 24 de ani, din Bixad, care se afla la volanul unui autoturism pe raza orașului Negrești-Oaș.

Fiind testat cu testul rapid tip JusCheck a rezultat o valoare pozitiva la THC și cocaină, fiind condus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice de sânge și urină în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței în organism a substanțelor psihoactive.

De asemenea, polițiștii au ridicat o substanță tip vegetală de culoare verzuie care aparținea unui tânăr, de 23 de ani, din aceeași localitate, pasager în autoturism.

În jurul orei 22.30, polițiștii au depistat în trafic un bărbat, de 38 de ani, din Cămărzana, care se afla la volanul unui autoturism pe raza localității de domiciliu și fiind testat cu testul rapid tip JusCheck a rezultat o valoare pozitiva la cocaină.

Totodată, acesta a fost testat și cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0,62 mg/l, alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice de sânge și urină în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței în organism a substanțelor psihoactive și stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În jurul orei 22.40, polițiștii au depistat în trafic un bărbat, de 34 de ani, din Cămărzana, care se afla la volanul unui autoturism pe raza localității de domiciliu și fiind testat cu testul rapid tip JusCheck a rezultat o valoare pozitiva la THC și cocaină, fiind condus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice de sânge și urină în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței în organism a substanțelor psihoactive.

De asemenea, polițiștii au ridicat o substanță praf de culoare albă care se afla în autoturismul acestuia.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.