A facut infarct la volan (Foto)

Un șofer de TIR din Macedonia a murit astăzi, 29 august, după ce a făcut infarct la volan pe șoseaua de centură a Oradiei. Incidentul s-a petrecut puțin înainte de ora 6, titreaza jurnalistii de la www.ebihoreanul.ro

Ca să ajungă la victimă, pompierii au fost nevoiţi să spargă geamul cabinei.

Pompierii militari au acţionat pentru spargerea geamului cabinei autotrenului şi evacuarea unei persoane din interiorul acesteia, aflate în stop cardio respirator, predând-o echipajului de Terapie Intensivă Mobilă. Acesta a procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare, însă din păcate fără rezultat”, a declarat maiorul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Inainte să se oprească, autotrenul a lovit un parapet de pe marginea drumului.

La ora 5.50, pe strada Ovid Densușianu din Oradea, un bărbat de 58 de ani din Macedonia, în timp ce conducea un ansamblu format din cap tractor cu semiremorcă dinspre Calea Sântandrei înspre strada Podului, într-o curbă ușoară la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a lovit parapetul metalic din dreapta direcției sale de deplasare. Conducătorul auto a rămas inconștient în cabină, fiindu-i constatat decesul de către echipajul SMURD la ora 6 și 8 minute”, a precizat conducerea IPJ Bihor.

Sursa: www.ebihoreanul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.