Pantea ramane sef la DIICOT Oradea. A declarat razboi gruparilor infractionale din Satu Mare si Bihor

Procurorul Adrian Pantea rămâne încă 3 ani de zile şef al DIICOT Oradea. Pe lista priorităţilor sale se află destructurarea grupărilor infracţionale de criminalitate organizată care acţionează în Bihor şi Satu Mare.

Când se ajunge la grupuri infracţionale organizate, e grav”, a spus şeful DIICOT Oradea, care a refuzat, însă, să intre în amănunte pe această temă. O altă prioritate o reprezintă soluţionarea cu celeritate a dosarelor, în primul rând a celor mai vechi.

Noul procuror şef al DIICOT Oradea a intrat în magistratură în 1996, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, iar din 2012 este procuror în cadrul Serviciului Teritorial Oradea al DIICOT, unde s-a specializat pe cazurile de criminalitate informatică, infracţiuni economice și trafic de migranţi.

Adrian Pantea a preluat conducerea DIICOT Oradea în noiembrie anul trecut, de la procuroarea Daciana Vidrean, care s-a aflat la cârma Serviciului din 2014. Transferată la Oradea de la Arad, Vidrean a decis să rămână aici, primind acordul CSM de a-și continua activitatea în cadrul Serviciului Teritorial Oradea al DIICOT şi după încetarea mandatului de procuror şef.

Sursa foto : www.ebihoreanul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.