E oficial ! Contractul de concesiune cu strandul, desfiintat !

Consilierii municipali au votat în sedinta de astăzi, 26 august, proiectul privind desființarea contractului de concesiune cu firma S.C. Beny Alex S.R.L., cea care administrează ștrandul.

Strandul a fost concesionat de Beny Alex pe 49 de ani, în 2008. La acea vreme, terenurile erau libere de sarcini, astfel ca firma a început investitiile. Însa, in 2017, o satmareanca a dat în judecată atât Primaria cât și firma Beny Alex, sustinand ca unul dintre bazine este construit pe un teren de-al ei, motiv pentru care a cerut despagubiri de milioane de lei.

Judecatorii i-au dat dreptate satmarencei, stabilind suma de 7,9 milioane de lei. Însă soluția Tribunalului Satu Mare a fost atacată atât de Beny Alex cât și de Primărie. În aceste condiții, cei de la Beny Alex au decis sa nu deschidă strandul, având în vedere, în conceptia acestora, ca după rejudecarea cazului suma ar putea sa crească.

De asemenea aceștia sunt nemultumiti de întreaga situație, având în vedere ca la inceperea investitiilor, pe hârtie, terenurile erau libere de orice sarcini.

Un Comentariu la "E oficial ! Contractul de concesiune cu strandul, desfiintat !"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.