Depasire mortala ! Filmul tragediei ! (Foto)

Un accident soldat cu moartea unei persoane a avut loc marţi (24 august) după-amiaza, pe DN19 E, în localitatea Mişca din Bihor, titreaza jurnalistii de la www.ebihoreanul.ro

Un bărbat în vârstă de 73 de ani, aflat la volanul unui Logan, a intrat în depăşire şi s-a izbit frontal, pe contrasens, de un autoturism Audi 3.

Un bărbat în vârstă de 73 de ani din Zalău, judeţul Sălaj, în timp ce conduce un autoturism pe direcţia Oradea – Marghita, în localitatea bihoreană Mişca, s-a angajat în depăşirea unui autovehicul care circula în faţa sa şi a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, condus din sens opus de un bărbat de 30 de ani, din comuna Pişchia, judeţul Timiş”, a declarat ofiţerul de presă al IPJ Bihor.

O femeie care se afla în dreapta şoferului în Logan, în vârstă de 71 de ani, a murit la locul accidentului. Şoferul Daciei Logan nu a fost rănit.

Toate persoanele aflate în autoturismul marca Audi, au suferit leziuni. Astfel, o femeie în vârstă de 49 de ani din comuna Pişchia a suferit multiple leziuni, fiind internată în stare gravă în spital. Totodată, au suferit leziuni uşoare şoferul autoturismului, o femeie de 39 de ani, tot din Pişchia, şi un băieţel de 12 ani, din judeţul Vaslui.

Sursa: www.ebihoreanul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.