Politisti atacati in aceeasi noapte, in doua gari diferite

Doi polițiști din Bihor au fost atacați, în aceeași noapte, în două gări din Bihor, titreaza jurnalistii de la www.ebihoreanul.ro

Doi bărbaţi, tată şi fiu, au fost arestaţi preventiv, duminică, pentru o perioadă de 30 de zile la Judecătoria Oradea şi sunt anchetaţi pentru ultraj, după ce au atacat un poliţist al Serviciului Transporturi Feroviare în Gara CFR din Oradea. Cei doi şi-au pulverizat victima cu spray lacrimogen şi au lovit-o cu pumnii, iar apoi au fugit, însă au fost prinşi în Piaţa Bucureşti, unde poliţistul i-a urmărit şi a tras un foc de avertisment, ca să-i oprească.

Cei doi agresori, Leontin Varga, 49 ani, şi Remus Claudiu Varga, 19 ani, ambii din Derna, provocaseră un scandal pe peronul Gării CFR Oradea, iar poliţistul a intervenit ca să-i liniştească și le-a cerut să se legitimeze. În loc de asta, unul dintre bărbaţi l-a pulverizat cu spray lacrimogen, apoi cei doi l-au lovit cu pumnii şi au încercat să scape, fugind din Gară spre Piaţa Bucureşti.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi a dispus arestarea preventivă a acestora pentru câte o perioadă de 30 de zile sub acuzația de ultraj, măsură pe care Leontin Varga şi fiul său, Remus Claudiu Varga, o pot contesta la Tribunalul Bihor.

Un alt poliţist al Serviciului Transporturi Bihor a fost atacat, în aceeaşi noapte, în Gara Episcopia Bihor.

Agresorul, care se numeşte Juhasz Csaba, a fost arestat preventiv, pentru o perioadă de 30 de zile, tot pentru ultraj.

Sursa: www.ebihoreanul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.