Un front de aer rece va ajunge in Romania

Vremea se schimbă radical, în perioada următoare, anunța meteorologii. Tde asemenea, ploile își vor face simțită prezența tot mai des, în toate regiunile.

Temperaturile ating, cu precadere in Banat si Oltenia, pragul canicular de peste 30 de grade. In zona Moldovei, temperaturile vor fi mai scazute, apropiat de normal. Vor fi 27 de grade in vestul Transilvaniei si in nordul Moldovei, 34-35 de grade in regiunile vestice si sud-vestice”, a declarat meteorologul Alina Șerban.

In zilele urmatoare, insa, un front rece atmosferic va ajunge in tara noastra. Treptat, va ajunge in est. Se vor semnala intensificari ale vantului, averse, mai ales maine dupa-amiaza, dar si spre seara, fenomene electrice, poate si caderi de grindina, dar si caderi mari de apa.

Acest front atmosferic va determina si scaderi atmosferice. Marti si miercuri, va fi inca destul de cald, peste 30 de grade, pe joi, temperaturile vor scadea usor, cu maxime de la 21 de grade, in nordul Moldovei, la 28 de grade, in sudul teritoriului, mai spune Alina Serban.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.