Grație sătmărenilor generoși, Liviu, un tânăr din Satu Mare, a auzit pentru prima d

Ceea ce înainte cu câțiva ani erau greu de conceput, astăzi a devenit realitate. La o lună de la demararea campaniei pentru Liviu, grație sătmărenilor generoși care i-au venit în ajutor, SamCivica a reușit strângerea întregii sume necesare achiziționării dispozitivelor auditive de ultimă generație de care tânărul sătmărean are nevoie.

La finalul lunii, SamCivica a achitat avansul necesar comandării aparatelor personalizate, iar acum Liviu a primit cele două dispozitive, unul pentru fiecare

ureche.

Va fi nevoie de timp și terapie pentru ca Liviu să se obișnuiască cu cele două aparate și să se bucure de toate avantajele oferite de cele două dispozitive.

O complet nouă poartă s-a deschis pentru Liviu, una către o lume cu mult sunet, plină de noi posibilități.

Cu ajutorul sătmărenilor, Liviu va dispune de noi oportunități, atât în viața profesională, cât și în cea socială.

SamCivica dorește să mulțumească tuturor sătmărenilor care au donat și au venit în sprijinul lui Liviu.

Sătmărenii au arătat că împreună suntem cu adevărat mai puternici. Au fost un exemplu de solidaritate, au demonstrat că le pasă de cei mai puțin norocoși, că sunt mereu pregătiți să vină în ajutorul celor care au nevoie de sprijin. E o confirmare a faptului că cel mai important lucru este să construim o comunitate care se bazează pe empatie, pe grija față de aproape, pe ideea de ajutor reciproc,” a precizat secretarul general al SamCivica, Mihai Marcocean, cel care s-a ocupat de campania pentru Liviu. “Le mulțumim din suflet pentru donații și sperăm că în cel mai scurt timp Liviu va face progresele necesare pentru ca să aibă șansa la o viață mai bună”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.