PTF Petea, cel mai tranzitat punct de frontiera

În perioada 1 iunie – 20 august, au trecut frontiera aproximativ 1,5 milioane de persoane şi peste 450.000 mijloace de transport.

În ceea ce priveşte punctele de frontieră, în perioada mai sus menționată în acest an, cel mai tranzitat a fost P.T.F. Petea din județul Satu Mare, de la frontiera cu Ungaria,  cu un trafic de peste 530.000 de persoane. Totodată, la frontiera cu Ucraina cel mai tranzitat punct de frontieră a fost Siret din județul Suceava (424.000 de persoane).

Şi pentru perioada următoare, ITPF Sighetu Marmației a dispus toate măsurile necesare astfel încât traficul de persoane si autovehicule prin punctele de frontieră să se desfăşoare în mod operativ.

Sunt menţinute măsurile organizatorice de suplimentare a personalului repartizat la controlul documentelor până la capacitatea maximă permisă de infrastructura fiecărui punct de trecere, în funcţie de dinamica valorilor de trafic. De asemenea, vor fi suplimentate arterele de control, pe sensul de ieşire sau intrare în ţară, după caz, în limita configuraţiei punctelor de trecere a frontierei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.