A incendiat doua masini. Politia l-a retinut !

In data de 8 august, polițiștii din Seini au fost sesizați cu privire la izbucnirea unui incendiu în localitatea Săbișa.

La scurt timp, la fața locului a sosit un echipaj din cadru I.S.U. Baia Mare și unul de la Seini, care au început lichidarea incendiului, dar focul s-a propagat și la o autoutilitară aflată în apropiere, ambele proprietatea unui bărbat de 50 de ani, care locuiește la imobilul respectiv. Bărbatul a fost identificat la fața locului și a relatat că el este cel care a declanșat incendiul.

Echipajele de la I.S.U., au reușit stingerea incendiului, dar focul a distrus în proporție de 90%, autoturismul iar autoutilitara, a ars partea din față, în proporție de 15%, pagubele produse fiind de aproximativ 5.000 euro, pentru ambele autovehicule.

Polițiștii au dispus transportarea bărbatului cu ambulanța, la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, Secția Psihiatrie, în vederea efectuării unui consult de specialitate. Ieri, 19 august, polițiștii au stabilit că incendiul a fost de natură să pună în pericol alte persoane sau bunuri din împrejurimi.

Astfel, în urma emiterii unui mandat de aducere pe numele acestuia, suspectul a fost condus de la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, ocazie cu care organele de cercetare penală ale poliției judiciare din cadrul Poliției Orașului Seini – Formațiunea Investigații Criminale, au dispus reținerea acestuia, pentru 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Maramureș.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.