Accident de munca. Un roman a murit in Austria !

Un român de 46 de ani, a murit marți după-amiază în timp ce lucra pe un șantier în localitatea Maria Rain, din districtul Klagenfurt. Tavanul de beton al clădirii unde muncea, în greutate de peste 5 tone, a căzut și l-a zdrobit, scrie Kleine Zeitung.

Un muncitor necalificat (46 de ani) din România a efectuat lucrări de curățare la o casă aflată în construcție. Din cauze necunoscute, o parte din tavanul din beton, deja tăiat, s-a desprins deși era susținută de grinzi de cofraj pentru demontare ulterioară.

Bucata de beton s-a deplasat înapoi și a căzut peste lucrătorul aflat sub ea. Muncitorul a fost lovit violent de partea de beton, care cântărea aproximativ cinci tone.

Ceilalți doi angajați care luau o pauză au auzit o bubuitură și au fugit la locul accidentului. Au acordat imediat primul ajutor ridicând puțin porțiunea de beton cu un cric hidraulic și au scos victima.

Proprietarul casei a chemat urgent ajutorul medical, iar echipa din elicopterul de salvare a efectuat primul ajutor. Cu toate acestea, medicul de urgență a putut determina doar decesul bărbatului de 46 de ani.

Sursa: www.ziarulromanesc.at

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.