Stimulente pentru vaccinarea elevilor, luate în calcul la Guvern

Pentru vaccinarea elevilor în învățământul preuniversitar, „se discută despre stimulente în interiorul guvernului”, a spus luni, ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

Până nu va fi o decizie a guvernului nu mă voi pronunța cu privire la nicio ipoteză, pentru a nu crea confuzie în rândul a milioane de elevi și părinți”, spune ministrul.

Întrebat în contextul în care Guvernul vorbește despre stimulente pentru vaccinare, dacă s-au gândit la un anumit tip de stimulente și pentru copii, ministrul Educației a spus:

Cu siguranță da. O să vă răspund punctual despre sistemul de învățământ preuniversitar. Dar înainte de asta aș vrea să vă spun că în mediul universitar, pentru studenți, beneficiind de autonomie universitară universitățile se gândesc deja, în funcție de specificul universității și de posibilitățile universității, la stimulente pentru studenți. Pentru că există autonomie universitară. Pentru învățământul preuniversitar, se discută despre astfel de stimulente în interiorul guvernului, dar până nu va fi o decizie a guvernului nu mă voi pronunța cu privire la nicio ipoteză, pentru a nu crea confuzie în rândul a milioane de elevi și părinți”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.