S-a semnat contractul ! Reteaua de apa potabila se extinde in alte 7 localitati din judet ! (Foto)

Mii de cetățeni din alte șapte localități ale județului vor beneficia de apă potabilă, prin extinderea proiectului de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Satu Mare. Astăzi, la sediul APASERV, a fost semnat al unsprezecelea contract de lucrări în cadrul Proiectului Regional aferent județului.

Noile lucrări prevăd construirea conductelor de aducțiune între localitățile Mărtinești-Medieșu Aurit, respectiv între localitățile Satu Mare-Decebal, pe o lungime totală de 18,4 km, construirea unei gospodării noi de apă în localitatea Medieșu Aurit, extinderea rețelei de alimentare cu apă în localitățile Medieșu Aurit, Băbășești, Romănești, Decebal și Doba, pe o lungime de aproximativ 38,1 km cu 1486 branșamente, respectiv extinderea rețelei de canalizare în localitățile Medieșu Aurit, Românești, Decebal, Doba, Petea și Apateu, pe o lungime de aproximativ 50 de km cu 1996 racorduri.

Totodată, se vor construi 21 de stații de pompare pentru ape uzate cu aproape 16,8 km de conductă sub presiune aferentă stațiilor de pompare. Toate lucrările care se vor realiza prin acest contract vor fi racordate la sistemul de apă și canalizare din municipiul Satu Mare.

Fiind lucrări necesare și foarte urgente pentru populație, beneficiarul final al acestei investiții, va trebui să vă mobilizați și să terminați lucrările la timp, dacă se poate chiar și înainte de termen. Sunt lucrări mult așteptate de UAT-uri, iar rugămintea mea este să comunicați cu primarii, astfel încât să nu apară perturbări în ceea ce privește alte investiții publice care se derulează simultan în aceste zone”, a transmis președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, constructorului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.