Improvizație și distracție în curtea Muzeului de Artă

Marți 17 august, de la ora 20.00, în curtea Muzeului de Artă, trupa Impro Știm așteaptă sătmărenii la un spectacol de improvizație și umor.

Pentru cei care doresc un spectacol neconvențional, în care nimic nu este cunoscut în prealabil de către actori, pentru cei care au idei și nu se sfiesc să le împărtășească lumii, dar și pentru toți cei care doresc o oră de umor veritabil, acest spectacol vă satisface toate așteptările.

Teatrul de improvizație este o formă de teatru în care se folosesc tehnici de improvizație teatrală pentru a crea dialoguri, scene, cântece sau povestiri. Publicul propune unde să se desfășoare aceste scene, teme sau titluri pentru discursuri și povestiri sau versuri care să fie integrate în cântece. Această formă de teatru presupune o relație interactivă cu publicul. Moderatorul spectacolului solicită constant sugestii din partea publicului, pe care actorii le vor integra în scene.

Trupa ImproȘtim a câștigat Premiul Comedy Fest la Oradea, în 2020. Deci în mod clar veți fi pe mâini bune!

Improvizatori: Ioana Cheregi, Alexandra Odoroagă, Vlad Mureșan, Andrei Stan, Sergiu Tăbăcaru, Andrei Gîjulete.

Prețul biletelor: 30 lei (adulți), 20 lei (studenți, elevi, pensionari)

Bilete online: https://teatruldenord.

Rezervări și bilete: Agenția teatrală, str. Horea nr. 6, telefon: 0261712106. Bilete se pot cumpăra și cu o oră înainte de începerea spectacolului, la Muzeul de Artă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.