Luni incepe Bac-ul de toamna !

Probele scrise din cadrul examenului național de Bacalaureat, sesiunea august- septembrie 2021, încep luni, 16 august, cu proba scrisă la Limba și literatura română (proba E.a), urmată marți, 17 august, de proba scrisă obligatorie a profilului – proba E.c).

Miercuri, 18 august este programată să se desfășoare proba scrisă la alegere a profilului și a specializării – proba E.d), iar joi, 19 august, va avea loc proba scrisă la limba și literatura maternă – proba E.b).

Probele scrise încep la ora 09.00, iar accesul candidaților în săli, cu respectarea măsurilor de siguranță epidemiologică în vigoare, este permis până la ora 08.30.

Afișarea primelor rezultate, în centrele de examen și pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data de 31 august (până la ora 12.00).

Contestațiile pot fi depuse în aceeași zi, în centrul de examen, în intervalul orar 12.00–18.00 sau pot fi transmise prin mijloace electronice, pe adresele afișate la avizierele centrelor de examen.

Rezultatele finale, după soluționarea contestațiilor (perioada 1-3 septembrie 2021), vor fi comunicate vineri, 3 septembrie 2021.

Nota minimă de promovare, pentru fiecare probă scrisă, este 5 (cinci), iar media finală pentru promovarea examenului național de bacalaureat este cel puțin 6 (șase).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.