Tânăra mamă rănită grav în accidentul din Bobota și-a revenit (Foto)

Un grav accident de circulație a avut loc pe data de 1 iulie, în jurul orei 18.00 în localitatea Bobota, la granița cu judetul Satu Mare. Accidentul s-a soldat cu persoane ranite, printere care și o tânăra mamica, Bosanceanu Gabriela Nicoleta, transportată cu elicopterul SMURD la Cluj-Napoca.

Tânăra a ajuns în stare gravă la spital, iar medicii de la Spitalul Clinic de Urgență din Cluj-Napoca au făcut un apel disperat la oamenii cu suflet mare să doneze sânge pentru tânăra rănită grav. La peste o luna de zile de la teribilul eveniment, Gabriela și-a revenit și a fost externată. Tânăra le mulțumește tuturor oamenilor cu suflet mare care i-au fost alături.

Sunt bine. Am fost lăsată acasă. Recuperarea e grea și o să dureze. Le mulțumesc din suflet tuturor celor care mi-au fost alături”, spune Gabriela Bosanceanu.

Reamintim că accidentul a avut loc la intersecția Drumului Național 1F cu Drumul Județean 110B, în localitatea Bobota.

După impact, autoturismul condus de un tânăr în vârstă de 25 de ani s-a răsturnat și a intrat în coliziune cu un alt autoturism parcat, oprindu-se în poarta unui imobil din localitatea Bobota.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.