Drum in lucru, intre Satu Mare si Ratesti

Se lucrează intens la modernizarea drumului județean DJ 193A Satu Mare-Amați-Tătărăști-Necopoi-Homoroade-Solduba-Hodișa-Socond-Rătești.

Condițiile meteorologice favorabile din ultima lună au permis realizarea zidurilor de sprijin între localitățile Solduba și Necopoi, așternerea balastului stabilizat și a mixturii asfaltice între Rătești – Socond – Hodișa, realizarea lucrărilor de consolidare a fundației în Necopoi și Tătărești, asigurarea acceselor la gospodării în Socond, Hodișa, Solduba, Homorodu de Sus, Homorodu de Mijloc, Homorodu de Jos și Necopoi, dar și realizarea podețelor transversale și a șanțurilor pentru asigurarea scurgerii apelor din zona platformei drumului.

Ioan Rus, vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare: “Până acum s-au realizat lucrări în proporție de 78% din valoarea contractului. Numai în luna iulie, Consiliul Județean a decontat 5,8 milioane de lei pentru lucrările realizate pe acest tronson de drum. Suntem optimiști că vremea va ține în continuare cu noi și că lucrările se vor încadra în termenele asumate de constructor”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.