Rebeka are nevoie de sânge ! (Foto)

Rebeka, o adolescenta de 13 ani din localitatea Ady Endre suferă de o boala crunta. Este vorba despre o forma de limfom in curs de chimioterapie. Tânăra are nevoie de sânge. Apelul a fost lansat chiar de primarul comunei Cauas, Marius Roka.

Stimați locuitori ai Comunei Căuaș, dragi prieteni

Azi, o mamică, doamna Melinda, mama a 4 copii, din localitatea Ady Endre, mi-a cerut ajutorul. Fetița ei cea mare, de doar 13 ani, se luptă cu o boală cruntă. Am atașat documentele medicale cu acceptul mămicii.

O cunoaștem bine pe Rebeka, este elevă în clasa a VII-a la Școala Generală din Căuaș, este o fetiță foarte deșteaptă, cuminte și silitoare. A obținut chiar și bursă de merit având cele mai bune rezultate la învățătură în cadrul școlii.

Rebeka în această perioadă are mare nevoie de ajutor, are nevoie de ajutorul nostru, în primul rând, de ajutorul membrilor comunității în care trăieste.

În numele meu personal vă rog să încercăm să o ajutăm, cu donare de sânge, indiferent de grupa sanguină. La momentul de față informațiile primite de noi spun că se poate dona sânge doar la un centru de transfuzie din Cluj-Napoca.

În limita posibilităților, în viitorul apropiat, împreună cu colegii din administrația publică locală vom încerca să organizăm transportul celor care nu au cum să ajungă la Centrul de Transfuzie din Cluj-Napoca.

Posibil, în viitorul apropiat, va fi nevoie și de ajutor financiar.

În speranța că rugămintea mea va fi auzită și ascultată și vom reuși să o ajutăm pe Rebeka să devină sănătoasă și să se întoarcă la școală, vă doresc multă, multă sănătate tuturor si vă mulțumesc din suflet.

Așteptăm cu drag persoanele care doresc să o ajute pe Rebeka, să ne trimită mesaj pe facebook sau să ne contacteze la următoarele numere de telefon:

Roka Marius : 0786144077

Nagy Barna (viceprimar) : 0769256901

Szanto Alina (asistent social) : 0761625098” este mesajul primarului Marius Roka.

Un Comentariu la "Rebeka are nevoie de sânge ! (Foto)"

  1. Pingback: Jandarmii au donat sange pentru Rebeka » Stiri din Satu Mare – Satmareanul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.