Accidentul in care a fost implicat antrenorul Olimpiei, surprins de o camera de bord (Video)

Au apărut primele imagini video de la accidentul în care a fost implicat antrenorul Olimpiei Satu Mare, Ioan (Lulu) Dragomir. Evenimentul rutier a avut loc în urma cu mai bine de o săptămână, pe raza satului Râul Vadului din Câineni, pe DN 7 / E 81, titreaza jurnalistii de la Adevărul.

Se poate vedea cum o mașina marca Audi, care se îndrepta spre Vâlcea, la un moment dat, într-un mod inexplicabil, pătrunde pe contrasens, pe o porţiune de drum cu linie continuă, deşi nu se observă vreo intenţie de depăşire.

Înainte de a pătrunde pe contrasens, autoturismul Audi iese un pic în decor, pe partea dreaptă, iar apoi rulează lin pe contrasens unde se ciocneşte violent cu o altă maşină care circula regulamentar. La scurt timp din maşina de pe contrasens iese şoferul care se îndreaptă greoi, cel mai probabil din cauza leziunilor suferite, spre portiera din spate, ca să verifice pasagerii.

Între timp apar în imagini şi alţi participanţi la trafic, care sar în ajutorul victimelor. Un copil este scos din maşină pe braţe de tatăl său şi un salvator, şi întins pe un drum adiacent, în timp ce lumea sună la 112.

Printre victime se afla şi o copilă de 4 ani, fiica unui fost fotbalist, cunoscut, de la FC Olimpia Satu Mare, actualmente antrenor. Acesta se întorcea cu familia din concediu, se îndrepta spre casă, când un autoturism, al cărui şofer se bănuieşte că a aţipit la volan, i-a ieşit în cale.

Ioan Dragomir, soţia acestuia şi fetiţa lor de numai 4 ani au ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe Sibiu.

Sursa: www.adevarul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.