Accident mortal pe drumul Tasnad – Zalau. O fetita de 4 ani, ranita grav (Foto)

Pe Drumul Național 1F, între localitățile Hereclean și Borla, s-a produs noaptea trecută un grav accident de circulație, soldat cu decesul unui tânăr de 29 de ani, rănirea gravă a unei minore de 4 ani și rănirea ușoară a doi soferi, titreaza www.sportulsalajean.ro.

Un autoturism, condus de un tânăr de 19 ani, din comuna Sărmășag, din direcția Zalău către Satu Mare, a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, condus din direcția opusă, de către o tânără, de 25 de ani, din Zalău.

În urma evenimentului, a rezultat decesul, la fața locului, a pasagerului dreapta față din autoturismul condus de tânără, un bărbat, în vârstă de 29 de ani, din municipiul Zalău.

Totodată, evenimentul s-a soldat cu rănirea gravă a unei minore de 4 ani, din același autoturism și rănirea ușoară a celor doi conducători auto.

De asemenea, evenimentul s-a soldat cu rănirea gravă a unei minore de 4 ani, din același autoturism și rănirea ușoară a celor doi conducători auto.

Polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.